Beursvloer Samen voor Woerden 2013

Beursvloer Samen voor Woerden 2013

Het concept van de beursvloer is simpel: wat de een beschikbaar heeft, is voor de ander zeer gewenst. Geld is hierbij taboe. Het gaat om de inzet van menskracht, kennis en kunde, toegang tot netwerken, materiaal en faciliteiten.

Kiwanis Woerden heeft op de 5e beursvloer de volgende matches gemaakt:

  • Met Stef Bijlsma Jumbo gratis boodschappen voor een broodmaaltijd volgend voor de diabetes of lupusdag. Tegenprestatie: informatie van de Jumbo bij de wijnproefavond dit jaar en volgend jaar. Met name door naamsvermelding.
  • Met Klooster Woerden om te onderzoeken of we een laagdrempelig aanbod van muziek, dansen etc. mogelijk kunnen maken voor kinderen die daarmee anders niet in aanmerking zouden komen.
  • Match met Infozuil voor een advertentie gedurende een week op de Infozuil over de wijnproeverij. Tegenprestatie: promotie op de wijnavond en melding van Infozuil op de website van Kiwanis.
  • Met de Spelotheek om 1 of 2 keer in het jaar 2014 op een diabetes- of lupusdag gratis speelmateriaal te lenen.Tegenprestatie is naamsvermelding van de spelotheek op de website van Kiwanis.
  • Met Abrona Brediushof om in het voorjaar 2014 2 terrassen schoon te maken /op te frissen (make-over). Tegenprestatie is een stamppotavond voor Kiwanis aan het eind van 2013 verzorgd door de bewoners.

Deel deze post